Kost

3 Tips til det sunde madvalg til dig med en travl livsstil

Den gennemsnitlige person har cirka 25 timers fritid om ugen.

Dette tal halveres ofte med det beløb, der tages af arbejds- og familieforpligtelser, som mange mennesker påtager sig. Tidsforskellen mellem en travl person og en, der ikke har det, kan være op til 10 timer om dagen. Dette er en enorm forskel, når du tænker over det.

Problemet med dette er, at der er nogle grundlæggende ting, vi skal gøre for at passe på os selv som at spise sundt, som har brug for en god del tid, for at de kan udføres korrekt.

1. Gode madvalg, der er lette at foretage

Ved du, hvad der er svært? Spise sundt. Det handler ikke kun om at opgive dine yndlingsfødevarer, det handler om at finde gode erstatninger, der både er nærende og lækre.

Der er mange hurtige og lette middagsopskrifter, der kan laves på mindre end 30 minutter, som denne thailandske karryopskrift med en gryde. En anden mulighed er at gøre det til en suppe som denne thailandske butternut squash suppe opskrift.

Derfor har vi listet nogle af de bedste morgenmadsideer til arbejde herunder:

Folk kæmper ofte med at finde ud af, hvad de skal spise til morgenmad, når de er på farten. Derfor har vi listet nogle af de bedste morgenmadsideer til arbejde herunder.

1. Chia Pudding Parfait

2. Morgenmad Burrito Bowls

3. Spinat & Feta Omelet Wrap

2. Bliv kreativ med opbevaringsmuligheder for dine måltidsforberedende varer derhjemme

Det er en kendt sag, at vores planet vil blive overhalet af plastik. Og selvom det er usandsynligt, at vi vil fjerne det helt, kan vi i det mindste minimere brugen og skifte til genanvendelige muligheder for madopbevaring.

Der er mange måder, hvordan du kan oprette dine egne opbevaringsbeholdere til din “tilberedte mad” uden at bruge nogen plastfolie. Desuden er nogle af disse alternativer tilfældigvis meget billigere end at købe en færdigpakket beholder fra butikken.

3. Måder at tilberede en stor mængde mad på én gang, når du har en langsom komfur eller gryde

– Du kan tilberede en stor mængde kylling på én gang i en langsom komfur eller gryde.

– I en langsom komfur kan du tilberede 3 til 5 pund kød på medium varme i 3 til 4 timer.

– En gryde kan også bruges til at tilberede denne mængde mad, og tilberedningen tager cirka 2 timer.

– Tilberedningstiden afhænger af kødets størrelse og type samt den temperatur, du bruger.

Konklusion: Betydningen af at spise

Konklusionen på artiklen er, at det at spise sundt er vigtigt for at opretholde en sund livsstil. For at spise sundere og tabe sig, er det vigtigt at finde en kost, der fungerer for dig.

Måske kan du også lide